PE MARGINEA LACULUI

Evenimentul tău unic

Indiferent dacă planifici o petrecere în aer liber pe marginea lacului, eşti în căutarea unor saloane de nuntă elegante care să îţi găzduiască toţi prietenii sau organizezi o întâlnire business de succes, o echipă de profesioniști te va ajuta în planificarea şi realizarea evenimentului ideal.

Saloane

Mirage

350mp - 280 persoane în layout de banchet

Privilege

315mp - 180 persoane în layout de banchet

SKY

170mp - 150 persoane în layout de banchet

Sălile sunt dotate cu mese rotunde de banqueting (8/10 persoane), scaune chiavari și chameleon, decorațiuni de masă, fețe de masă, șervete, zonă de bar, lobby, sistem de iluminat ambiental multicolor, sonorizare, ventilație/climatizare, internet wireless.

saloanele embassy

CALMUL NATURII DE PE MARGINEA LACULUI

FACILITĂȚILE LOCAȚIEI

Locaţia Embassy Lake View este situată la doar 1 km distanţă de zona de nord a Bucureştiului, pe malul lacului Mogoşoaia şi în apropiere de Palatul Brâncovenesc. Înconjurată de natură şi aer curat locaţia oferă nenumărate facilităţi pe care va invitam sa le descoperiti!

Poziţionarea pe malul lacului, terasa generoasă şi ponton, 3 săli de evenimente cu o arhitectură modernă, bucătărie proprie complet utilată, o echipă de bucătari cu renume, parcare privată, paza, loc de joacă pentru copii, plimbare cu bărcuţa pe lac, posibilitatea organizării evenimentelor în aer liber.

Aproape

Doar 1 kilometru distanță de zona de nord a Bucureștiului. Acces facil auto, cu taxi, Uber dar și cu transportul în comun.

Evenimente Speciale

Pe malul lacului și vizavi de Palatul Brâncovenesc. Oaspeții noștri beneficiază de avantajele vecinătăților de poveste.

Plimbare pe lac

O plimbare romantică cu barca pe lac reprezintă prilejul ideal pentru o ședință foto / video de vis.

Meniuri Gourment

Bucataria noastra desăvârșește orice gust. Nenumărate avantaje comparativ variantelor cu catering extern.

cere ofertă