PE MARGINEA LACULUI

Saloanele Embassy

Sălile sunt dotate cu mese rotunde de banqueting (8/10 persoane), scaune chiavari și chameleon, decorațiuni de masă, fețe de masă, șervete, zonă de bar, lobby, sistem de iluminat ambiental multicolor, sonorizare, ventilație/climatizare, internet wireless. Terasa are o capacitate de până la 600 invitați, dispune de copertină retractabilă, bar exterior, mobilier de grădină, baldachine, ghirlande luminoase.

cere ofertă
Inapoi la saloane

L

Salonul

LakeView Terrace

Terasa situată pe malul lacului la Embassy Lake View, este un loc cu adevărat remarcabil pentru evenimentele de mari dimensiuni. Cu o capacitate impresionantă de până la 600 de invitați, acest spațiu în aer liber oferă o atmosferă captivantă, înconjurată de natură. Cu o copertină retractabilă care vă protejează de soare și de intemperii, acest teren se poate adapta cu ușurință la orice condiții meteo. Un bar exterior elegant adaugă o notă de rafinament, iar mobilierul de grădină, baldachinele și ghirlandele luminoase creează un decor fermecător și relaxant.

Setup banchet 400 persoane

Setup cocktail 600 persoane

Setup workshop 200 persoane

Setup teatru 300 persoane

Suprafata 420mp

cere ofertă
Inapoi la saloane

S

Salonul

SKY

Salonul Sky de la Embassy Lake View este o oază de intimitate și eleganță pentru evenimente restrânse. Cu o capacitate mai mică, acest spațiu exclusiv vă oferă atmosfera perfectă pentru evenimente private și selecte. Salonul Sky creează un cadru romantic și fermecător pentru orice ocazie specială prin designul unic. Detaliile rafinate, iluminarea subtilă și facilitățile moderne vă asigură că fiecare moment petrecut aici va fi unic și memorabil. Indiferent dacă este vorba de o nuntă intimă, un botez sau o petrecere privată, salonul Sky este locul ideal pentru a sărbători într-un cadru exclusivist și plin de farmec.

Setup banchet 150 persoane

Setup cocktail 210 persoane

Setup workshop 60 persoane

Setup teatru 120 persoane

Setup U-shape 40 persoane

Suprafata 170mp

cere ofertă
Inapoi la saloane

P

Salonul

Privilege

Salonul Privilege vă deschide ușile către o experiență de eveniment cu adevărat luxuriantă și exclusivistă. Această încăpere elegantă emană rafinament și stil, oferind un spațiu intim și privat pentru a sărbători momente speciale. Cu o atenție deosebită la detalii și o decorare sofisticată, salonul Privilege este locul ideal pentru nunți sau evenimente private selecte. Oferind acces la terasa în aer liber, această sală vă permite să vă bucurați de natură și de priveliște în timp ce vă distrați alături de cei dragi. Cu servicii personalizate de înaltă calitate, salonul Privilege vă permite să transformați fiecare moment într-o amintire de neuitat.

Setup banchet 180 persoane

Setup cocktail 290 persoane

Setup workshop 100 persoane

Setup teatru 290 persoane

Setup U-shape 50 persoane

Suprafata 315mp

cere ofertă
Inapoi la saloane

M

Salonul

Mirage

Salonul Mirage este un spațiu spectaculos și spațios care vă aduce un sentiment de magie și rafinament pentru orice eveniment special. Cu o capacitate generoasă și un design elegant, această sală impresionantă vă oferă acces la lac și natura înconjurătoare, transformând fiecare moment într-o experiență memorabilă. Luminile delicate și detaliile sofisticate adaugă o notă de eleganță, iar amenajarea interioară versatilă vă permite să vă personalizați evenimentul în funcție de preferințele voastre.

Setup banchet 280 persoane

Setup cocktail 350 persoane

Setup workshop 140 persoane

Setup teatru 350 persoane

Setup U-shape 60 persoane

Suprafata 350mp

cere ofertă