PE MARGINEA LACULUI

Evenimente de top

Petrecere rafinată în aer liber, ceremonie restrânsă în zona de grădină, evenimente corporate pe terasa sau în sălile noastre modern decorate, nunta de poveste pe marginea lacului – toate îţi stau la dispoziţie pentru o experienţă de neuitat. Petrecerea de nuntă în sălile noastre confortabile de pe marginea lacului, cu arcade luminoase și dotări moderne. Accesul invitaților pe terasa festiv decorată și pe pontoanele romantice la umbra sălciilor. Pentru ca tematica nunții să fie într-adevăr una regală, Embassy Lake View vă recomanda cei mai buni furnizori în domeniu sa îți pune la dispoziție un wedding planner dedicat.

cere ofertă
Inapoi la evenimente

P

Eveniment

Private

Balurile de absolvire și petrecerile aniversare sunt evenimente care rămân în memoria tuturor! Dacă alegeți să vă fim aproape, echipa noastră vă poate ajuta să organizați totul în cel mai mic detaliu și să aveți parte de o petrecere pe cinste! De la personalizarea meniului și a listei de cocktails până la alegerea muzicii și a elementelor de decor totul trebuie să ofere o experiență de neuitat!

descarca meniurile
Inapoi la evenimente

C

Eveniment

Corporate

Organizezi un eveniment corporate – Locația Embassy Lake View se adaptează perfect nevoilor tale de afaceri și este cea mai bună opțiune pentru a te face remarcat în business.
Beneficiezi de săli spațioase și versatile (care pot deservi în paralel același eveniment de business – o sală dedicată conferinței, o sală dedicată servirii mesei, socializare și relaxare), suport tehnic profesional, sistem de izolare fonică, internet wireless, sonorizare, terasa și pontoanele reprezintă zona de atracție pentru pauzele de cafea.
Pentru evenimentele ce se doresc a fi organizate în aer liber (team building-uri, petreceri de companie) propunem o gama larga de activitati outdoor precum pescuitul, kayak canoe, plimbare cu barca. De asemenea deținem logistica variată ce poate fi pusă la dispoziție pentru petrecerile organizate pe terasă: bar exterior, mobilier de gradina, bucătărie de vară, copertină retractabilă, decorațiuni tematice, servicii scenotehnice.

descarca meniurile
Inapoi la evenimente

B

Eveniment

Botez

Familia şi prietenii apropiaţi merită tot ce este mai bun! Iar când vine vorba de botezul copilului tău trebuie neapărat să îl transformi într-un eveniment memorabil.
Pentru petrecerile de botez cu mulţi copii invitaţi, sălile noastre de evenimente pot încadra facil zone de joacă destinate celor mici, gonflabile şi trambuline. Totul spre deliciul copiilor dar şi al părinţilor care vor petrece după bunul plac. Totodată, se poate amenaja un loc de joacă pe terasă şi se pot realiza diferite concepte tematice.
Echipa Embassy Lake View îţi stă la dispoziţie pentru personalizarea meniul în funcţie de preferinţele tale dar şi pentru consiliere cu privire la toate detaliile evenimentului, pornind de la decoraţiunile sălii până la designul tortului, alegerea muzicii şi a fotografului.

descarca meniurile
Inapoi la evenimente

N

Eveniment

Nunta

Cauţi o locaţie de nuntă în Bucureşti sau în proximitatea oraşului? Amplasată pe malul lacului Mogoşoaia, la numai 5 minute de oraş, Embassy Lake View se afla printre cele mai recente şi apreciate locaţii de nuntă. Sălile au ieşire directă şi independentă către lac şi sunt cadrul perfect pentru o nuntă romantică.
Ceremonia religioasă poate avea loc la Biserica Brâncovenească din curtea Palatului Mogoşoaia sau se poate organiza pe pajiştea locaţiei într-un cadru romantic, special amenajat şi decorat.
O plimbare cu bărcuţa la apus sau în grădinile superbe ale Palatului Mogoşoaia sunt momente de efect pentru o şedinţă foto inedită.
Pentru că tematica nunţii să fie într-adevăr una de poveste, Embassy Lake View îţi recomandă cei mai buni furnizori în domeniu şi îţi pune la dispoziţie un wedding planner dedicat.

descarca meniurile